Eet je mooi met onbewerkte voedingsmiddelen

Het boek 'Eet je Mooi in 28 dagen' is gebaseerd op de kennis die is opgedaan op basis van wetenschappelijk onderzoek zoals op Beautyfood.org is te lezen. Het beschrijft van dag tot dag welke onbewerkte voedingsmiddelen je kunt eten en hoeveel je hiervan moet eten om er goed uit te zien.

Word de mooiste versie van jezelf met de lekkere en gezonde recepten die altijd binnen 20 minuten op tafel staan.

 

Koop het boek of kijk voor meer informatie op www.eetjemooi.nl

 

 

 

Eet je Mooi, in 28 dagen

Op basis van de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek en haar kennis van voedingsmiddelen ontwikkelde Inge de Munnik speciaal voor vrouwen tussen 20 en 50 jaar het dieet "Eet je Mooi in 28 dagen". 

 

In het boek lees je hoe het eten van de onbewerkte  voedingsmiddelen, in de juiste hoeveelheden en in de juiste combinatie zichtbaar bij kan dragen aan een mooier uiterlijk. Het principe is simpel: je eet zo gezond dat het ook aan de buitenkant te zien is, je ziet er gewoon goed uit.
 
Je hebt geen exclusieve ingrediënten nodig: alles wat je nodig hebt kun je in de supermarkt kopen, of op de markt. Geen ingewikkelde recepten. Alle recepten zijn simpel te bereiden en staan binnen een half uurtje op tafel. Dus ook met een krappe beurs over een drukke levensstijl kun je Eet je Mooi gemakkelijk inpassen. 


Koop het boek of volg de tips op www.eetjemooi.nl